Τρίτη 19 Απριλίου 2011

ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ ΚΑΙ ΞΕΝΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ


ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ  ΚΑΙ ΞΕΝΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ
Παλλαϊκό Εθνικό Μέτωπο (Νέο ΕΑΜ) – ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ           Άλλη εξουσία. ΤΩΡΑ !              15-4-2011
Με τα νέα μέτρα που αποφάσισε αλλά δεν τολμά να ανακοινώσει η κυβέρνηση και οι ξένοι πάτρωνες της (τα αρπακτικά του 4ου Ράιχ και της σπείρας του ΔΝΤ) αποδεικνύεται ότι η Ελλάδα πειθαναγκάζεται σε μια πορεία τεχνητής, ελεγχόμενης  οικονομικής πτώχευσης. Και ο πλέον αδαής περί των οικονομικών γνωρίζει ότι με τη ληστρική αφαίμαξη μισθών, ημερομισθίων, συντάξεων, επιδομάτων κ.λ.π. δηλαδή με τα μέτρα που υιοθετεί η κυβέρνηση, θα επέλθει πλήρης πάγωμα της πραγματικής οικονομίας και της εγχώριας παραγωγής και θα υπάρξουν πολλαπλασιαστικές αρνητικές επιπτώσεις με τελικό αποτέλεσμα την οικονομική και εθνική κατάρρευση.                                                                                                 Τα έσοδα του Κράτους θα υποστούν νέα μεγάλη μείωση και εκτός των άλλων οι δανειστές ύστερα απ’ όλα αυτά θα έχουν ένα επιπλέον πρόσχημα να ανεβάζουν παραπάνω τα spreads και τους εκβιασμούς τους.                                         
Μέσα απ’ αυτή τη πορεία μας σπρώχνουν   μεσοπρόθεσμα σε μια αναγκαστική Αναδιάρθρωση. Μια αναδιάρθρωση που δεν έχει καμιά απολύτως σχέση με ένα πραγματικό κούρεμα του χρέους ή κάποιο «λογικό» διακανονισμό με τους δανειστές μας. Πρόκειται για ένα κανονικό πλειστηριασμό και για την πλήρη ισοπέδωση και υποδούλωση της χώρας και του λαού μας.
Ήρθε η ώρα για το Παλλαϊκό Εθνικό Μέτωπο (νέο ΕΑΜ) που θα σαρώσει το πολιτικό καθεστώς του εκμαυλισμού και της διαφθοράς.                  Τα νέα μέτρα δεν θα περάσουν
         Αντισταθείτε
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΚΚΙ Κ.Ε.

4 σχόλια:

  1. Καλά αυτοί υπάρχουν ακόμα? Από που τους ξετρυπώσατε αφού έχουν πεθάνει προ πολλού. Κάποτε ήμουν και εγώ σε αυτούς αλλά μετά τις μαιμουδιές που γίνονταν την έκανα. Αυτό το δελτίο τύπου τι ρόλο βαράει να δηλώνουν την ύπαρξη τους ή την λαμογιά τους και αυτοί.

    Στο επανιδείν
    ΜΑΡΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παιδια γεια σας. Μια χαρα τους τα χώνετε σε όλους αλλά αυτό με το ΔΗΚΚΙ τι το θέλατε; Είναι το παλιό το δηκκι που ξέραμε με τον Τσοβόλα δώστα όλα? Γιατί βάζετε τέτοια πράγματα αφού όλοι τα ίδια σκ..ά είναι. Στους άλλους τους δικούς μας εδώ στον δήμο μας μην μασάτε χτυπήστε τους χωρίς έλεος. Ολοι τα ίδια είναι μικροί μεγάλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. AΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ DNA.......Αγαπητοί φίλοι του blog ΤΑΚΗ και ΜΑΡΙΕ. Προφανώς τα σχόλια σας για το ΔΗΚΚΙ δεν γίνονται από ιδεολογική αντίθεση με το κόμμα αυτό - γιατί σαν κόμμα υπάρχει - ανεξάρτητα εαν ειναι φημωμένο για ευνόητους λόγους, αλλά γιατί έχετε προσψπικές αντιθέσεις.
    Εμείς σαν blog είμαστε ανοιχτοί σε οποιοδήποτε φορέα, κίνημα , κόμμα και θέλουμε και μπορούμε να δημοσιεύουμε οτιδήποτε αρκει να μην στρέφονται και προσβάλλουν πρόσωπα. Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ επιβάλλει να ακούγονται όλες οι φωνές και όχι μόνο αυτές που βολεύουν το εκάστοτε σύστημα εξουσίας. Δεκτές οι ενστάσεις σας ,βλέπετε δεν κόψαμε κάτι από τα γραφόμενα σας γιατί ίσως περιέχουν κάποιο μήνυμα.Καλό είναι όμως να τεκμιριώνετε τις όποιες ενστάσεις σας.
    ΟΜΑΔΑ DNA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μακρια απ αυτους το μονο που τους ενδιαφερει ειναι πως θα κανουν αρπαχτες απο τον συριζα και απο οπου αλλου. Για ενα φεγγαρι ημουν εκει και ειδα πραματα και θαματα, εχει κατι ουφο που θελουν να λενε οτι ανηκουν σε καποιο κομα. Και αυτοι σαν τους αλλους ειναι. Μακρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή