Τρίτη 31 Μαΐου 2011

ΚΑΛΕΣΜΑ ΔΗΚΚΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ

TO  ΠΑΡΑΚΑΤΩ  ΚΕΙΜΕΝΟ  ΤΟ  ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ  ΓΙΑ  ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ  ΛΟΓΟΥΣ  ΚΑΙ  ΤΟ  ΑΦΗΝΟΥΜΕ  ΣΤΗΝ  ΚΡΙΣΗ  ΤΩΝ  ΦΙΛΩΝ  ΤΟΥ  BLOG.  EIMAΣΤΕ  ΥΠΕΡ  ΤΗΣ  ΠΟΛΥΦΩΝΙΑΣ  ΚΑΙ  ΟΤΙ  ΠΡΕΠΕΙ  ΝΑ  ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ  ΟΙ  ΑΠΟΨΕΙΣ  ΣΤΑ  ΠΛΑΙΣΙΑ  ΤΟΥ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ  ΔΙΑΛΟΓΟΥ.  ΟΜΩΣ  ΣΤΗΝ  ΑΜΕΣΗ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ  ΤΟΝ  ΠΡΩΤΟ  ΚΑΙ  ΤΟΝ  ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ  ΛΟΓΟ  ΤΟΝ  ΕΧΕΙ  ΜΟΝΟ  Ο  ΠΟΛΙΤΗΣ. ΑΥΤΟΣ  ΕΙΝΑΙ  Η  ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ  ΕΞΟΥΣΙΑ  ΑΠΟ  ΑΥΤΟΝ  ΠΗΓΑΖΟΥΝ ΚΑΙ  ΣΕ  ΑΥΤΟΝ  ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ  ΟΛΑ.  ΟΧΙ  ΣΤΟΥΣ  ΣΦΕΤΕΡΙΣΤΕΣ  ΚΑΙ  ΥΠΟΝΟΜΕΥΤΕΣ  ΤΩΝ  ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΝ  ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ EΙΜΑΣΤΕ  ΥΠΕΡ  ΤΗΣ  ΑΔΟΛΗΣ , ΓΝΗΣΙΑΣ    ΣΥΝΕΧΙΣΗΣ  ΤΟΥ  ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ < ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ  ΠΟΛΙΤΩΝ >  ΠΟΥ  ΔΕΝ  ΜΠΑΙΝΟΥΝ  ΚΑΤΩ  ΑΠΟ  ΚΑΜΜΙΑ  ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ  ΣΗΜΑΙΑ. ΚΑΙ  ΤΟ  ΕΧΟΥΝ   ΛΑΒΕΙ  ΤΟ  ΞΕΚΑΘΑΡΟ  ΜΗΝΥΜΑ  ΟΛΟΙ  ΤΟΥΣ.
OMAΔΑ  DNA

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ  ΤΟ    ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ 
ΔΗΚΚΙ - Σοσιαλιστική Αριστερά     www.dikki.org........info@dikki.org

   Η Εξέγερση άρχισε! Όλοι στο Σύνταγμα και στις πλατείες!
Με το Μνημόνιο η Ελλάδα τέθηκε υπό ξένη κατοχή, κατοχή όχι μόνο οικονομική, κατο-χή πολιτική εφόσον και οι τελευταίοι εναπομείναντες θύλακες άσκησης πολιτικής  όπου περιοριζόταν το αντικείμενο των εθνικών εκλογών, όπως η δημοσιονομική πολιτική και η πολιτική των δημοσίων επενδύσεων αλλά και οι αρμοδιότητες της βουλής, ο εθνικός πλούτος και τα δημόσια αγαθά εκχωρούνται.
Προκειμένου να διασφαλίσει τη συνέχεια του ΕΥΡΩ και του καρτέλ των Ελληνικών τρα-πεζών και προκειμένου να αποφύγει τη νέμεση του λαού για «τον βίο και την πολιτεία του» της προηγούμενης 20/αετίας το διεφθαρμένο πολιτικό καθεστώς παραχώρησε το δικαίωμα της «εθνικής κυριαρχίας» κατά συνέπεια και το δικαίωμα της «λαϊκής κυριαρ-χίας» και τις τύχες της χώρας και του λαού της.
Με άλλοθι το δημόσιο «χρέος» και ιδεολογία την υποτέλεια στους υπερεθνικούς - στην ουσία ιμπεριαλιστικούς - Οργανισμούς (ΔΝΤ-Ε.Ενωση) η Ελλάδα καλείται να εκχωρήσει τη μεταπολεμική της Ανάπτυξη και τη μεσαία τάξη για να υποβιβασθεί σε τριτοκοσμική χώρα, σε «πεδίο ασκήσεων ταξικού πογκρόμ» και σε «ζώνη ελεύθερης εκμετάλλευσης» της Δύσης.
Στις 22/10/2009 - λίγο μετά την ορκωμοσία της - η κυβέρνηση αφαίρεσε τις δικλείδες ασφαλείας στην πώληση των Ελληνικών Ομολόγων (μετέτρεψε τον χρόνο Τ3 σε Τ10) ενέ-ργεια την οποία συνόδεψε με την εσκεμμένη καθυστέρηση σύναψης νέου δανείου και τις γνωστές δηλώσεις του πρωθυπουργού περί «βυθιζόμενου Τιτανικού, βουλιάζουμε… κ.λ.» Έτσι πυροδοτήθηκε η υπόθεση του χρέους!
Αποτέλεσμα ήταν η Ελλάδα να καταστεί λεία των κεφαλαιαγορών και του Ευρωπαϊκού Βορρά ο οποίος λόγω της μεγάλης κρίση του 2008 ακολουθεί την αρχή «ο σώζων εαυτόν σωθείτο» και απαιτεί πλέον όλη την υπεραξία και τον εθνικό πλούτο του Νότου. Τα πλε-ονάσματα τα οποία εμφανίζει ήδη - εν μέσω κρίσης - η Γερμανία δεν είναι παρά τα ελλείμ-ματα και η «κρίση χρέους» του Νότου!
Η Ε. Ένωση αφού με το ΕΥΡΩ και την ΟΝΕ αποδεκάτισε την βιομηχανία, την αγροτική και τη μεσαία παραγωγή του Νότου και τον οδήγησε σε υπερχρέωση απαγορεύοντας τον ομαλό εσωτερικό δανεισμό και υποχρεώνοντάς τον στην τοκογλυφία της σπείρας διεθνών κεφαλαιαγορών, εξαπολύει τώρα τη «κρίση του χρέους» για να διασπαστεί σε δύο μέρη:
Σε μια ομάδα περί τις Γερμανία-Γαλλία που δανείζεται με επιτόκια 2%, και μια άλλη (PIGS) που υποχρεούται σε «φόρο αίματος» καταβάλλοντας στην πρώτη τα καταστροφικά επιτό-κια του 7%! Και τούτο όταν π.χ. η Ιαπωνία με χρέος 200%! ή η υπερχρεωμένη Αγγλία αντα-πεξέρχονται στον δανεισμό επειδή όντας εκτός ΕΥΡΩ δανείζονται από την εσωτερική τους αγορά, όπως ανταπεξερχόταν και η χώρα μας δανειζόμενη από την εσωτερική της αγορά πριν την ένταξή της σε αυτό!
-Σε μια ομάδα που θα διατηρήσει και θα επεκτείνει τις κρατικές υποδομές και την εθνική Οικονομία της ενοποιούμενη σε υπερκράτος υπό την Γερμανία (Δ΄ Οικονομικό Ράιχ) και:
-Σε μια ομάδα χωρών οι οποίες στο όνομα του Νεοφιλελευθερισμού και της δίδυμής του Παγκοσμιοποίησης θα καταλήξουν στη διάλυση του «εθνικού κράτους» τους εκχωρώντας  εκτός από τις κρατικές υποδομές τους (ΔΕΚΟ), τη γη, τον ορυκτό πλούτο και τα φυσικά και πολιτιστικά μνημεία τους, δηλαδή την ίδια την υπόστασή τους, και μαζί τα πολιτικά δικαι-ώματα και τις κατακτήσεις των λαών τους.
Χωρών οι οποίες, κατά το πρότυπο που έχουν θεσπίσει οι ΗΠΑ στο Β. Μεξικό, θα διαμελι-σθούν σε «ζώνες ελεύθερης εκμετάλλευσης» της Δύσης όπου η διπλή ταξική βαρβαρότη-τα και φτώχεια θα συνδυάζονται με την αφαίρεση του Συνταγματικού κεκτημένου και την καθιέρωση ενός κράτους «περιορισμένης κυριαρχίας» και ενός νέου τύπου πολίτη, του «πολίτη-υπηκόου των πολυεθνικών».
Στην χώρα μας όπου η υπονόμευση συνόρων της, η επιθέσεις στην γλώσσα, την ιστορία και τον πολιτισμό της και οι διαστάσεις εποικισμού που προσλαμβάνει το Μεταναστευ-τικό υποκρύπτουν πάγιες βλέψεις του άξονα ΗΠΑ-Τουρκίας και της Νέας Τάξης πραγμά-των που διαμορφώθηκε μετά την πτώση της ΕΣΣΔ το 1990, η προηγούμενη διαπίστωση αποκτά πρωτεύουσα σημασία.
Η Ελλάδα χρησιμοποιείται σήμερα ως προπομπός για την επιβολή σε χώρες της Ευρώπης και της Δύσης του φασιστικού «δόγματος του σοκ» το οποίο είχαν αποτολμήσει παλαιότε-ρα οι ΗΠΑ και το ΔΝΤ μόνο σε χώρες του 3ου κόσμου όπως η Αργεντινή και η Χιλή του Πι-νοσέτ! Το γεγονός δεν είναι τυχαίο. Μετά την Γιουγκοσλαβία, με διαφορετικές μεθόδους και μορφές η χώρα μας καλείται να αποκρούσει το πρώτο μεγάλο κύμα από τη λαίλαπα ενός νέου ολοκληρωτισμού.
Το εθνικό-δημοκρατικό και το ταξικό-κοινωνικό πρόβλημα εκδηλώνονται σήμερα ενιαία και με δραματικό τρόπο όσο ποτέ στη νεότερη ιστορία της χώρας και ζητούν το ιδεολογικό πρόταγμα που θα ενοποιήσει τον λαό στην ανατροπή της ξένης κατοχής και του διεφθα-ρμένου πολιτικού καθεστώτος της 20/αετίας το οποίο την προετοίμασε, την προσκάλεσε και την υπηρετεί.     .
Χρειάζεται Παλλαϊκό Εθνικό Μέτωπο (Νέο ΕΑΜ) Ανόρθωσης του λαού. Για Συντακτική Εθνοσυνέλευση ενεργοποίησης του άρ. 20 του Συντάγματος Λογιστικό Έλεγχο και απαλ-λαγή από το χρέος, από το άγος της ατιμωρησίας των ενόχων και από την 20/αετή συ-νταγματική εκτροπή της λευκής δικτατορίας των media και των τραπεζών. Καμία συναί-νεση! Κανένας συμψηφισμός ευθυνών του λαού με την πολιτική κλίκα του δικομματισμού και των φανερών ή αφανών «προθύμων» που με νέα Μνημόνια θέλει να τον παρασύρει μαζί του στη κατάρρευση, τη ταπείνωση και την ήττα!
Η Διαγραφή του χρέους, το όχι στο ΕΥΡΩ, η φορολόγηση του πλούτου, η εθνικοποίηση των τραπεζών, η διαγραφή των χρεών των μικρο-οφειλετών, η κάλυψη των ανέργων, η ανατροπή του κομματικού κράτους, η επίλυση του Μεταναστευτικού, όπως και το νέο Αμυντικό Δόγμα, η ανακήρυξη της ΑΟΖ, η συμμαχία με την Ρωσία και τη Κίνα κ.ά. δε θα επιφέρουν «λιμούς και καταποντισμούς» όπως δεν επέφεραν παντού όπου εφαρμόστη-καν. Θα αποτελέσουν τη διέξοδο για την Αναγέννηση της χώρας!
                                    ΔΗΚΚΙ - Σοσιαλιστική Αριστερά www.dikki.org

2 σχόλια:

  1. ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΠΗΛΕΥΕΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ. ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΚΚΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΖΗΤΑΤΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ. ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΟΛΙΟΡΚΗΜΕΝΟΙ , ΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΑΣ. ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΝΕΚΡΟΙ.
    ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΑΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ??????
    ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ?????
    ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΣΥΡΙΖΑ ΤΟ ΕΞΑΠΤΕΡΥΓΟ ΤΗΣ ΜΑΣΩΝΙΑΣ , ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ , ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑΣ?????
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΧΕΣΤΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ - ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ - ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΟΡΒΑΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΪΖΕΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ????

    ΚΑΠΟΤΕ ΑΝΗΚΑ ΣΤΟ ΔΗΚΚΙ...ΤΩΡΑ ΦΑΣΚΕΛΩΝΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΔΗΘΕΝ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΕς ΣΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ.
    ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΣΦΕΤΕΡΙΖΕΣΤΕ ΤΟΝ ΑΔΟΛΟ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ? ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΠΕΛΛΩΣΕΙ. ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ ΟΛΟΥΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ. ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΓΥΡΝΑ ΠΙΣΩ. ΕΧΕΤΕ ΞΟΦΛΗΣΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ ΑΝΑΧΡΟΝΙΣΤΙΚΟΙ ΚΑΝΤΗΛΑΝΑΦΤΗΔΕΣ.
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ, ΠΟΛΥ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ, ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ.
    ΒΓΕΙΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΔΟΥΜΕ ΜΕ ΠΑΝΩ Ή ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ , ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΓΓΥΟΜΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΤΕ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΑ. ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΠΕΘΑΝΕ. ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ..........
    ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΤΡΩΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βρε παιδια τι ασχολείστε με τους πεθαμένους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή