Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

Η συνωμοσία του ψεύδους και η μεγάλη ληστεία του λαού πίσω από το σκάνδαλο της Proton Bank.

Επιμένουν όλοι να κλείσουν άρον άρον την υπόθεση ή στην καλύτερη με αόριστη σκανδαλολογία.

Την ίδια στιγμή όμως ο λαός καλείται να πληρώσει 800 εκ. Ευρώ για την “διάσωση -κρατικοποίηση” της τράπεζας που χρηματοδότησε τις αδιαφανείς ενέργειες του κυρίου Λαυρεντιάδη. Εμείς, θα μιλήσουμε με βάση τη νομιμότητα, ακόμα και αν αυτή καθορίζεται από φωτογραφικά ΦΕΚ – φαντάσματα για να καλυφθεί ο βόθρος του μνημονίου. Αφού λοιπόν μας διαβεβαιώνουν οι αρχές ότι ο επιχειρηματίας επέστρεψε τα 51 εκ. Ευρώ κλείνοντας την μαύρη τρύπα, τότε, ακόμα και με το φωτογραφικό ΦΕΚ, ας μην κινηθεί δίωξη σε βάρος του.
Αυτά τα χρήματα όμως που διακινήθηκαν αφήνοντας μαύρη τρύπα στα ταμεία, κατέληξαν σε τσέπες. Τσέπες πολιτικών, καναλαρχών και δημοσιογραφίσκων.
Από την στιγμή που τεκμηριώθηκε η “τρύπα”, γι’ αυτό και κλήθηκε ο επιχειρηματίας να την κλείσει, τεκμηριώθηκε και η διασπορά μαύρου χρήματος σε τσέπες.
Η υπεξαίρεση είναι έγκλημα (άσχετα εάν τακτοποιήθηκε), έτσι όλοι αυτοί που εκείνη την στιγμή λάμβαναν βαλίτσες, είναι αποδέκτες προϊόντων εγκληματος.
Έχουν φοροδιαφύγει αφού δεν υπήρχαν παραστατικά.
Έχουν διακινήσει μαύρο χρήμα.
Ελέγχονται για παθητική δωροδοκία
Ελέγχονται για σύσταση συμμορίας.
Και για πολλά άλλα, από τα οποία τίποτα δεν έχει συμψηφιστεί, τίποτα δεν έχει παραγραφεί.
Μπορεί η κυβέρνηση του μνημονίου να θέλει να τα κουκουλώσει, όπως και τα εξαπτέρυγα της.
Μπορεί κάποιοι από την αξιωματική αντιπολίτευση να θέλουν να κάνουν το ίδιο επειδή και αυτοί έβαλαν το χέρι στο μέλι.
Η όλη μεθόδευση όμως ηταν για να στηριχθεί το μνημόνιο. Γι’ αυτό και μετά την ψήφιση του, τα ΜΜ”Ε” του κυρίου Λαυρεντιάδη, απλώς αφέθηκαν στην τύχη τους. Εμείς όμως θα το πάμε μέχρι τέλους. Με αυτή ή με άλλη δικαιοσύνη. Απέναντι στους επίορκους που έπαιρναν μαύρο χρήμα και δόξαζαν το μνημόνιο αλλά ξαφνικά έγιναν “αντιμνημονιακοί”.
ΠΗΓΗ     http://olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου