Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

Ο εξευτελισμός των Θεσμών!!

Ο ομότιμος καθηγητής του Συνταγματικού Δικαίου κ. Κασιμάτης καλεσμένος στον ΣΚΑΙ είπε την μεγάλη αλήθεια.Είπε αυτό που κανείς μέχρι τώρα δεν έχει πει. Βλέπουμε τους αρχηγούς των δύο μεγαλυτέρων κομμάτων της Βουλής να παίζουν σαν να πρόκειται για εκλογές 15μελούς σε Λύκειο!!!

Είναι δυνατόν να κάνουν τερτίπια στην πλάτη του ελληνικού λαού; Ποιοι είναι αυτοί οι κύριοι εκτός από αντιπρόσωποι του ελληνικού λαού; Νομίζουν ότι εκπροσωπούν μόνο τα κόμματά τους και την πολιτική τους σταδιοδρομία;

Ο καθηγητής Κασιμάτης το είπε ευθαρσώς…

Εξευτελίζεται το Πολίτευμα της Χώρας!! Εξευτελίζουν τους θεσμούς!

Πρέπει ο ΠτΔ κ. Παπούλιας να πάρει πρωτοβουλία και να συγκαλέσει τους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων. Είναι στην δική του ευχέρεια να τους καλέσει.

Ο κόσμος θέλει να μπει τέλος στην πολυήμερη αβεβαιότητα, στο πολιτικό πόκερ των δύο μεγαλυτέρων κομμάτων. Αν συνεχίσουν, κατ’ αυτόν τον τρόπο, τα γιαούρτια και οι γιούχες θα είναι βάλσαμο…

Μην φτάσουν στα άκρα…! Κανείς δεν θα βγει κερδισμένος.

Οι πολίτες έχουν ήδη καταλάβει ότι τελικά πάνω στο δικό τους σαρκίο κάποιοι θησαύριζαν και εκτός αυτού τώρα που δεν υπάρχει σάλιο δεν νοιάζονται καθόλου για το μέλλον της χώρας.

ΠΗΓΗ   http://udemand.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου