Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ALTER

Eίναι γνωστό πολύ καλά σε όσους ασχολούνται με τα ΜΜΕ  ότι οι αφανείς ήρωες σε έναν τηλεοπτικό, ή  ραδιοφωνικό σταθμό ή σε μια εφημερίδα οι πραγματικοί ήρωες, αυτοί που κρατάνε ζωντανό το  μέσον επικοινωνίας με  την  δουλία τους - δουλειά τους.........
είναι  αυτοί που δεν φαίνονται  στις  οθόνες, αυτοί  που  δεν ακούγονται στα μικρόφωνα, αυτοί- ές που γράφουν άρθρα για κάποιους μεγαλοδημιοσιογράφους, όλοι αυτοί-ές  που αμοίβονται  με μισθούς  πείνας σε σχέση  με  τις  ώρες  δουλειάς  που  ρίχνουν. Όλοι οι  άλλοι  που  φαίνονται και  είναι ουσιαστικά οι εξυπηρετητές  του ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ  ΤΩΝ  ΜΕΓΑΛΩΝ  και παίρνουν  τα χοντρά πακέτα  μισθών - συμβάσεων  την κάνουν όπως πάντα πρώτοι. Έχετε σκεφτεί πως όλοι αυτοί -ές  οι  δήθεν μεγαλοδημοσιογράφοι - τηλεαστέρες τι θα ήταν έαν δεν υπήρχε ο επαγγελματίας μακιγιέρ, ο επαγγελματίας καμεραμαν, ο επαγγελματίας  σκηνοθέτης, ο επαγγελματίας ηχολήπτης στο  control room  και  όλες οι άλλες  ειδικότητες  τι θα ήταν όλοι αυτοί? 
Ο γράφων  από την δεκαετία του 1990  και   συγκεκριμένα από  το  1992  έχει συνεργαστεί με πολλά από αυτά τα λαμόγια του χώρου  όπως προέδρους μικρών κομμάτων που είχαν δικό τους τηλεοπτικό σταθμό,   καναλάρχες ,  εκδότες εφημερίδων ,  μεγαλοδημοσιογράφους, αστέρες της tv και του ραδιοφώνου, διαφημιστικές εταιρείες κ.λ.π   Χωρίς υπερβολή αν όχι  όλοι - ες, η  πλειοψηφία τους είναι φραγκοφονιάδες με αρχηγό έναν γνωστότατο ΕΚΔΟΤΗ - ΚΑΝΑΛΑΡΧΗ  που  έχει βαλθεί να μας απαλλάξει από την τρόικα πηγαίνοντας ΚΟΝΤΡΑ  στο σύστημα που ο  ίδιος  έθρεφε τόσα χρόνια. Που όταν του κάναμε προτάσεις για διαφημιστικές συνεργασίες στα πακέτα  τιμών του τιμοκαταλόγου του ραδιοφώνου του και της τηλεόρασης του  τα  έτη 1998 - 1999 ήθελε να μας πληρώνει  με  ποσοστό τότε 6% με 8% και τα  έξοδα κίνησης δικά  μας  όταν η  αγορά έδινε την εποχή εκείνη 15 % με 18% . Η ξεφτίλα τους σε όλο το μεγαλείο συνεχιστηκε και μεγαλούργησε τα υπόλοιπα χρόνια με αποτέλεσμα να φτάσουμε εδώ που φτάσαμε.
Άρα οι εργαζόμενοι του ALTER και κατλα μείζονα λόγο στα άλλα ΜΜΕ έχουν δίκιο σε όλα.Πόσο μάλλον όταν έχουν να πληρωθούν τόσους μήνες.ΟΙ  ΑΛΛΟΙ  ΟΙ  ΜΕΓΑΛΟΙ  ΕΑΝ ΕΧΕΤΕ  ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΑΠΟΡΡΟΦΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ  ΜΜΕ  ΤΟΥ   ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ  ΕΑΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ. Με  όμορφο τρόπο, εξυπνα  φτιαγμένα  επικοινωνιακά από τους ειδικούς  να μας τους παρουσιάζουν ως θύματα, ξαναβγαίνουν  στον  αέρα  με  δήθεν  πολυ  λιγότερα χρήματα. ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ  ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΥΣ  ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΤΕΣ ΤΟΥ γι αυτό και χρησιμοποιει  τα  ίδια και τα ίδια δοκιμασμένα πρόσωπα. 
ΚΟΝΤΑ  ΣΤΟΥΣ  ΔΙΚΑΙΟΥΣ  ΑΓΩΝΕΣ  ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΑΛΤΕΡ  
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ALTER  πατηστε  εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου