Κυριακή 7 Αυγούστου 2011

FOR SAVIL


Ο  άνθρωπος ηδονίζεται στην παντογνωσία ,νομίζει ότι εξυψώνεται στα μάτια που τον παρακολουθούν αλλά  δυστυχώς δεν τον παρακολουθεί  κανείς, είναι εντελώς  μόνος του,  όλα τα δημιουργεί η φαντασία του.
Το φως μας έλκει ολους  αλλά σκοτώνει,ετσι ειναι και οι αγορές [ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΤΙΣ  ΒΛΕΠΟΥΝ ΩΣ  ΦΩΣ  ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥΣ]. Είναι πολύ λαμπερό στα μάτια μας και  μέσα στα σκοτάδια μας  φαίνεται πιο λαμπερό, έτσι αποφασίζουμε να το πλησιάσουμε και τότε μας σκοτώνει η θερμότητα που εκπέμπει ,εμείς βλέπουμε το φώς και όχι τον κίνδυνο.Αυτό είναι ακριβώς , η τιμωρία της άγνοιας που με βάση την βλακώδη σκέψη της παντογνωσίας,αψηφούμε τον κίνδυνο ή  το χειρότερο δεν τον σκεπτόμαστε καν , δεν τον βλέπουμε ,με αποτέλεσμα να γινόμαστε θύμα του εαυτού μας και των λαθών μας και φυσικά  της βλακώδους υπερεκτίμησης των ικανοτήτων μας, έτσι  πλέον γινόμαστε  θύματα της παντογνωσίας που έχουμε καλλιεργήσει  για τον εαυτό  μας στο αρρωστημένο  μας υποσυνείδητο.


Δημοσίεουμε  αυτό  το  γράμμα που μας  έστειλε  ο  φίλος   S A V I L  και  έρχεται  σαν  συνέχεια  της  προηγούμενης  ανάρτησης  για  το  Χρηματιστήριο  και  για  τις  σκοπιμότητες  όλων  αυτών  που  συμβαίνουν  στις  αγορές  παγκόσμια. Γι  αυτό  προφυλαχτείτε  και  ακούστε  τους  ειδικούς, αυτούς  που  ξέρουν  και  δεν  έχουν να  κρύψουν  κάτι. Αντίθετα  δίνουν  την  ζωή  τους , την  τρέλλα  τους  γι  αυτό  που  αγαπούν  όπως  ο    S A V I L.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου